donderdag 4 oktober 2007

De lotgevallen van Doelman Dida

De lotgevallen van Doelman Dida:

11-09
Doelman Dida wandelt door de tuin. Hij komt in botsing met een dolgedraaide bromvlieg. Ze treft hem vol in de ribbenkas. Doelman Dida wordt 3 meter door de lucht geslingerd en komt daarbij onzacht in aanraking met een mug evenals verschillende stofdeeltjes. Kermend valt Doelman Dida ter aarde. Aldaar wordt hij nog nagetrapt door een mier.

12-09
Doelman Dida wordt 's ochtends wakker. Licht treft hierbij zijn netvlies. Kermend draait Doelman Dida zich om en slaapt verder.

14-09
Doelman Dida dwaalt door de stad. Het begint zachtjes te miezeren. Voor Doelman Dida het goed en wel beseft wordt hij gebombardeerd met ontelbare waterpartikels. Kermend begeeft Doelman Dida onder de druppels. Hij scheurt daarbij zijn eilandjes van Langerhans.

17-09
Doelman Dida bekijkt The Lion King. Hierbij wordt hij geraakt door het schielijk overlijden van Simba's vader. Kermend valt Doelman Dida uit zijn zetel, met tot gevolg een blessure aan zijn linkerbuis van Eustachius.

20-09
Doelman Dida bekijkt een mooie vrouw. Die werpt een blik terug. Kermend zet Doelman Dida het op een lopen en ontsteekt daarbij zijn blindedarm.

23-09
Doelman Dida gaat grote miserie. Helaas, hij krijgt de laatste slag. Kermend grijpt Doelman Dida naar zijn gelaat en ontwikkelt hierbij jeuk aan zijn lymfevatenstelsel.

etc...

1 opmerking:

whacker zei

haha, den blijter :)